MUĞLA / DATÇA - Kazım Yılmaz İlkokulu

Kazım Yılmaz İlkokulu

İskele Mah.Atatürk Caddesi No25 DATÇA/MUĞLA
Vizyon
Kazım Yılmaz İlkokulunu çağdaş,saygın,güvenilir,ortaöğretime her yönüyle donanımlı öğrenciler gönderen ve bölgesinde ilk tercih edilen bir okul haline getirmektir.
Misyon
Kazım Yılmaz İlkokulu olarak öğrencilerimizi; Sorumluluk alanımızdaki yasalar ve mevzuatlar doğrultusunda verilen imkanları en iyi şekilde kullanarak ,kendimize Atatürk İlke ve İnkılaplarını rehber olarak kabul edip,maddi ve manevi değerlerini koruyan ,özgüveni yüksek ,iletişim becerisine sahip,kişisel gelişimini tamamlamış,akademik donanımlı bireyler olarak ortaöğretime uğurlamaktır.
Başarılar
***29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMIN DA; I.Kademe RESİM Yarışması İLÇE BİRİNCİLİĞİ(KAAN CAN DİREK) I.Kademe RESİM Yarışması İLÇE İKİNCİLİĞİ(EDİP EGE) KÜÇÜK KIZLAR ´da İLÇE BİRİNCİLİĞİ(EVİNA DÜZGÜNER) İLÇE İKİNCİLİĞİ(ÖYKÜ ALTINKIRAN) İLÇE ÜÇÜNCÜLÜĞÜ(CEREN GÜLHAN) KÜÇÜK ERKEKLER´de İLÇE BİRİNCİLİĞİ (KAAN CAN DİREK) İLÇE İKİNCİLİĞİ(GÖKDENİZ TANRIKUT) İLÇE ÜÇÜNCÜLÜĞÜ(BERKANT CIRIT) ***10 KASIM "ATATÜRK´Ü" ANMA VE ATATÜRK HAFTASINDA; I.Kademe RESİM Yarışmasında İLÇE ÜÇÜNCÜLÜĞÜ(Sıla Gür) ***24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜNDE; I.Kademe RESİM Yarışmasında İLÇE BİRİNCİLİĞİ (Şevval Begüm Bayram)
08.30-14.50
KALORİFER-klima
ingilizce
İlçe merkezinde olup,ev kiraları 500 ile 700 Tl civarındadır.
İL MERKEZİNE UZAKLIK:125 KM İLÇE MERKEZİNE UZAKLIK:MERKEZDE